Inloggen

Proper kiest voor horizontaal toezicht

Proper kiest voor horizontaal toezicht

In navolging op het in 2012 behaalde NEN4400-1-certificaat heeft Proper Groep wederom een onderscheidende mijlpaal behaald, dit keer in de fiscale garantie en veiligheid voor haar opdrachtgevers. Proper Groep is namelijk met de Belastingdienst het convenant Horizontaal Toezicht overeengekomen en is daarmee het eerste glazenwas & gevelreinigingsbedrijf in Nederland. 

Horizontaal toezicht

Horizontaal Toezicht is een vertrouwensovereenkomst tussen de Belastingdienst en Proper Groep hetgeen betekend dat er door de Belastingdienst vertrouwen is uitgesproken om met Proper Groep afspraken te kunnen maken over de fiscaliteit, dit door vooraf in plaats van controles achteraf uit te voeren.

Fiscale regels toegepast

Samenwerken is hierbij het sleutelwoord. Het convenant geeft blijk aan de perfecte code om de rechten en plichten op basis van wet- en regelgeving te borgen. Het met de Belastingdienst overeenkomen van dit convenant geeft het vertrouwen in elkaar weer dat is gebaseerd op wederzijds begrip, vertrouwen en transparantie waarbij de fiscale regels juist worden toegepast en uitgevoerd. Proper Groep is trots om koploper in haar specialistische branche te kunnen zijn en de extra zekerheid te kunnen borgen voor klanten en opdrachtgevers.

 

Geen reactie's

Geef een reactie