Inloggen

Proper Groep jubileert

ls zelfstandig glazenwasser begon hij, Paul Raatgever, in 1993. Letterlijk onderaan de ladder met ‘zijn’ Proper. Proper Groep is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen specialistisch reinigingbedrijf met een landelijke dekking. In Lelystad is het hoofdkantoor gevestigd en elders in Nederland vier strategische steunpunten.

In de afgelopen twintig jaar heeft Proper Groep zich gespecialiseerd in het verzorgen van de meest uiteenlopende specialistische reinigingdiensten voor haar klanten. “Van oorsprong waren we een kleine glazenwasserij en we zijn uitgegroeid tot een specialistische totaalleverancier op facilitair gebied met als core business glasbewassing,  gevelreiniging en gevelonderhoud”, blikt directeur-eigenaar Paul Raadgever terug. De sterke punten, door de klanten zeer gewaardeerd gebleken, zijn volgens Raadgever: “PersoProper_9882onlijk contact en directe en korte lijnen. Een no nonsense-cultuur. Scherpe tarieven. Vakgeschoolde en representatieve medewerkers. En professionele kwaliteit waarbij alles, van begin tot het eind, tot in de puntjes geregeld is.”

Proper Groep werkt landelijk en rechtstreeks voor bedrijven, organisaties, gezondheid- en zorginstellingen, VvE’s, de vastgoedsector en de overheid. Tevens is de facilitair specialist preferred supplier voor enkele gerenommeerde schoonmaakbedrijven en maincontractors. Proper Groep behoort inmiddels tot de top 5 van Nederlands zelfstandige glazenwas- en gevelreinigingsbedrijven en is in het bezit van de kwaliteitcertificaten VCA, OSB Glas & Gevel, NEN4400-1 en het OSB-Keurmerk.

Geen reactie's

Geef een reactie