Inloggen

Jouw gevel verdient aandacht

Elke gevel heeft te lijden onder de zon, zure regen, uitlaatgassen, roet, chloride, zouten en vele andere soorten van agressieve atmosferische vervuilingen van buitenaf.

Toch doen de meeste eigenaren of beheerders weinig of niets aan het schoonhouden en onderhoud van de gevel. Erg jammer, want de gevel geeft toch een eerste indruk en is het visitekaartje van een bedrijf.

Nog erger is de gedachte dat na verloop van tijd de gevel ernstig aangetast kan worden, kan verweren en erosie kan optreden. Het dan in oude staat terug verkrijgen kan aardig in de papieren lopen.

Periodiek onderhoud is aan te raden, immers “voorkomen is beter dan genezen”. Het is bovendien mede bepalend voor de waarde van het vastgoed.

Proper werkt met Professional’s

Proper Groep is voor jou de professional om de gevel en vervuiling te analyseren en daarbij de beste oplossingen aan te bieden voor een optimaal resultaat.

De verschillen van locaties en omgevingen zijn groot. De oorzaken van aangetaste gebouwen en omgevingsinvloeden zijn zeer divers.

Daarbij zijn gevelmaterialen zeer verschillend. Denk hierbij aan verschillende soorten fabricaten van verschillende leveranciers.

Onze uitvoerders zijn deskundig om alle soorten gevels te beoordelen, de vervuiling te analyseren en te beoordelen hoe hiermee moet worden omgegaan 
Onze technische collega’s zijn vervolgens op en top getraind om alle soorten van gevels schoon te maken, te conserveren of te herstellen en te onderhouden
Gaat het om geveldelen van RVS, aluminium, kunststof, hout, baksteen, marmer of beton, wij maken ze als nieuw!

ONZE KWALITEITS KEURMERKEN

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen? Neem vrijblijvend contact op